Abonare la newsletter

Monitorii Nostri

PARTENERI - Sezonul de iarna 2014

PARTENERI - Sezonul de iarna 2014

Carpatic Climbing Gym - Reducere 20% la tariful de accesului in sala si la abonamente, pentru membri activi ai Comunitatii, pe baza legitimatiei de membru, necumulabila cu alte reduceri.

S-KARP - Reducere 20% pentru membri activi ai Comunitatii, pe baza legitimatiei de membru, necumulabila cu alte reduceri. Reducerea este valabila la cumpararea produselor S-KARP on line de pe site-ul propriu si din magazinul SUMMIT SPORT din Brasov, Strada Ghe. Baritiu nr. 2.

Himalaya Brasov - on line sau din magazinul din Brasov, STR. REPUBLICII, NR. 23, Tel/Fax: 0268477855.
Reducere 10% pentru membri activi ai Comunitatii, pe baza legitimatiei de membru, necumulabila cu alte reduceri.

Pensiunea REM'S Rasnov
- se afla sub Cetatea Rasnov, inconjurata de padure, la iesirea din Rasnov catre Poiana Brasov.
Reducere 15% la tariful de cazare pentru membri activi ai Comunitatii, pe baza legitimatiei de membru, necumulabila cu alte reduceri.

Magazinul Himalaya - Calea Mosilor 27, 44 si 46 - sector 3, Bucuresti ( în spatele magazinului Cocor)
Reducere 10% pentru membri activi ai Comunitatii, pe baza legitimatiei de membru, necumulabila cu alte reduceri.

Photosetup - Reprezentant oficial in Romania pentru peste 90% dintre brand-urile din portofoliu. Singurul magazin foto atestat TRUSTED pentru respectarea bunelor practici in comertul on-line (vezi Cumparaturi in Siguranta). Cele mai bune bonificatii pentru clienti (vezi Membership)

REDIS NUTRITIE : Foarte multe loturi de sportivi au folosit cu succes produsele noastre, printre care si componenti ai unor echipe nationale si olimpice. Sponsorizam de asemenea foarte multi sportivi de performanta, campioni de cuturism, skandenberg si alti sportivi de talie nationala si internationala din diferite discipline sportive. In afara de suplimentele nutritive pentru sportivi ne-am orientat si spre producerea suplimentelor nutritive pentru omul obisnuit, care nu face sport, promovand produsele pentru slabit, produsele vitaminizante, mineralizante si alte categorii.

CALENDAR Evenimente este sursa ta de informare cu privire la toate evenimentele importante care au loc în România. Aici este locul în care afli când şi unde se organizează evenimente care te interesează. Vei găsi ştiri multe şi exacte. Vei şti înaintea tuturor. Tot de aici poţi să cumperi bilete la evenimentele la care vrei să participi. Pentru tine şi pentru prietenii tăi. Noi vom avea grijă să le primeşti la timp.

Lander  este importator, distribuitor sau reprezentant in Romania pentru marcile: Fruit of the Loom, Stedman, Kustom Kit, Hanes, Slazenger, US Basic, Cofee, Centrixx, Halfar, Mustaghata, James Harvest si multe altele ...Suntem specializati in productia de materiale promotionale: tricouri cu maneca scurta sau lunga, tricouri polo, camasi, jachete, sepci etc. Toate produsele pot fi personalizate la comanda prin serigrafie, broderie, termotransfer.

FURNIZORULDVS .ro este o platforma de shopping on-line dezvoltata de compania S.C. Virtual Speed S.R.L., un magazin de promovare si vanzare pentru o gama diversificata de produse. Prin aceasta platforma de shopping on-line, infiintata in anul 2013, un grup entuziast de tineri cu experienta in mai multe tipuri de activitati de marketing si vanzari directe, si-au unit fortele pentru a pune la un loc, pe aceeasi platforma, o gama variata de produse, din aproximativ toate domeniile, spre vanzare.
 


Crina Coco Popescu

Crina Coco Popescu

      Crina Coco Popescu este prima alpinista din lume care incheie Circuitul 7 VOLCANOES al celor mai inalti vulcani de pe fiecare continent si singura alpinista din lume in echipa care a facut premiera pe Mt. Sidley – Antarctica. 
       Este Maestru al Sportului in alpinism si escalada de la varsta de 14 ani.
       A initiat si promoveaza Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor, primul proiect de succes care reuseste dezvoltarea turismului, a sporturilor si activitatilor montane in Carpatii Romaniei.
       Este membra a sectiei de performanta a Clubului Sportiv Montan Altitudine

Website: http://crinacocopopescu.blogspot.ro/

Ovidiu Popescu

Ovidiu Popescu

Ovidiu Popescu este presedintele Clubului Sportiv Montan Altitudine si organizator de expeditii in munti inalti.
     A organziat si condus prima expeditie romaneasca in Mount Giluwe - Papua Noua Guinee, cel mai inalt Vulcan din Australia si Oceania, prima expeditie romaneasca pe fata nordica Alam Kooh - Iran.
     Este conducatorul Altitude Expeditions Team - echipa care organizeaza. din anul 2008, expeditii ghidate in munti inalti, expeditii in zone izolate, stagii de pregatire pentru alpinismul de altitudine. Pana in sept. 2012, a organizat si condus 28 de expeditii in munti inalti, in 25 de expeditii atingandu-se varful. Toate expeditiile s-au incheiat cu succes, fara incidente sau accidente.  
     Antrenor al Crinei Coco Popescu – alpinism de altitudine, de doua ori desemnat ca "Antrenorul Anului" in judetul Brasov.

Justin Ionescu

Justin Ionescu

Justin Ionescu este cel mai bine clasat sportiv roman la Cupa Mondiala de Escalada pe Gheata, are premiere in alpinism in muntii Romaniei, premiere in trasee big wall in zone celebre din afara Romaniei.
     Este Secretarul General al Federatiei Romane de Alpinism si Escalada.
     Este titularul cursului de Siguranta in disciplinele sportive alpinism si escalada, conducatorul Stagiilor de instruire  FRAE. 
 

Crina Ochenatu

Crina Ochenatu

Este membra a sectiei de performanta escalada a Clubului Sportiv Montan Altitudine.
Este Campioana Nationala de escalada in anul 2014, castigatoare a  Vertical Step Maraton  si singura participanta, sportiva senioara, la Rock Master Festival Arco - Italia, in anii 2012-2014
Sustine cursuri de initiere si perfectionare de escalada si boulder.
Contact:  tel:0771343192  e-mail: crina.ochenatu@gmail.com
https://www.facebook.com/crina.ochenatu?fref=ts
Bogdan Rus

Bogdan Rus

Bogdan Rus este membru al Asociatiei Ghizilor Montani din Romania, instructor formator de alpinism in cadrul Comisiei de atestare a ghizilor montani din Romania.

Legitimat la Clubul Sportiv NaturalHigh din Brasov, afiliat Federatiei Romane de Alpinism si Escalada – locul I "Herculane Climbing Open 2012" – cea mai mare competitive de escalada la stanca din Romania; vicecampion national 2012 la escalada si boulder – Campionatul National de Escalada si Boulder.

Inscrie-te in comunitate