Abonare la newsletter

Monitorii Nostri

Crina Coco Popescu

Crina Coco Popescu

      Crina Coco Popescu este prima alpinista din lume care incheie Circuitul 7 VOLCANOES al celor mai inalti vulcani de pe fiecare continent si singura alpinista din lume in echipa care a facut premiera pe Mt. Sidley – Antarctica. 
       Este Maestru al Sportului in alpinism si escalada de la varsta de 14 ani.
       A initiat si promoveaza Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor, primul proiect de succes care reuseste dezvoltarea turismului, a sporturilor si activitatilor montane in Carpatii Romaniei.
       Este membra a sectiei de performanta a Clubului Sportiv Montan Altitudine

Website: http://crinacocopopescu.blogspot.ro/

Ovidiu Popescu

Ovidiu Popescu

Ovidiu Popescu este presedintele Clubului Sportiv Montan Altitudine si organizator de expeditii in munti inalti.
     A organziat si condus prima expeditie romaneasca in Mount Giluwe - Papua Noua Guinee, cel mai inalt Vulcan din Australia si Oceania, prima expeditie romaneasca pe fata nordica Alam Kooh - Iran.
     Este conducatorul Altitude Expeditions Team - echipa care organizeaza. din anul 2008, expeditii ghidate in munti inalti, expeditii in zone izolate, stagii de pregatire pentru alpinismul de altitudine. Pana in sept. 2012, a organizat si condus 28 de expeditii in munti inalti, in 25 de expeditii atingandu-se varful. Toate expeditiile s-au incheiat cu succes, fara incidente sau accidente.  
     Antrenor al Crinei Coco Popescu – alpinism de altitudine, de doua ori desemnat ca "Antrenorul Anului" in judetul Brasov.

Crina Ochenatu

Crina Ochenatu

Este membra a sectiei de performanta escalada a Clubului Sportiv Montan Altitudine.
Este Campioana Nationala de escalada in anul 2014, castigatoare a  Vertical Step Maraton  si singura participanta, sportiva senioara, la Rock Master Festival Arco - Italia, in anii 2012-2014
Sustine cursuri de initiere si perfectionare de escalada si boulder.
Contact:  tel:0771343192  e-mail: crina.ochenatu@gmail.com
https://www.facebook.com/crina.ochenatu?fref=ts
Inscrie-te in comunitate