Abonare la newsletter

Omu si plus2500ro pe Valea Cerbului

Din 28 August 2020
O zi perfecta, un inceput al ascensiunilor din Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor din Busteni. Lasam, un timp caile de acces din Rasnov si Bran catre Omu, cunoastem si clasicele din abruptul prahovean.
Valea Cerbului ne-a bucurat deplin. Prin padure si poieni am ars-o gospodareste, culegand ciuperci, gustand din fructele de padure, castigand cate ceva, daca altitudine nu prea.
Odata inceput muntele, la iesirea in gol alpin, valea se ingusteaza, peisajul deosebit, panta se accentueaza. Devine interesant, paraca ni se activeaza si spiritul de competitie, apare si bucuria efortului. 
Ne zboara privirile si gandurile spre Acele Morarului, Costila, Cerdacul si Brana, Saua Cerbului, Varful Bucura.
Iesim la Omu, ne bucuram ca am ales traseul pe care am venit singuri, la urcare. Pentru a savura efortul si reusita din mai multe puncte de vedere, mergem si pe Vf. Bucura si Vf. Capu Morarului, sa stim cele trei varfuri din Circuitul plus2500ro.
Coboram tot pe Cerb, sa vedem peisajele si din alt unghi, sa ne bucuram de traseul deosebit, placut si direct.
O zi minunata, cu oameni apropiati, care inteleg muntele in acelas fel, care s-au bucurat si de aceasta data, impreuna si fiecare in felul lui, de peisaje, efort si reusita. 
Felicitarile, masa si dansul s-au  savarsit in Busteni, la Nicoleta, pentru cunoscatori!
TraiesteLaAltitudine.ro!
Inscrie-te in comunitate