Abonare la newsletter

Omu prin Brana Caprelor

Din 30 Iunie 2019
In Gradina Carpatilor turele sunt atat de frumoase! Mai ales cand vremea unei zile senine de vara ne-a permis sa alegem traseul catre Vf. Omu prin Brana Caprelor.
Un traseu care ne-a bucurat de la un capat la altul. Prin parcurgerea Branei Caprelor – o poteca impresionanata, suspendata orizontal la 2285 m in peretele vertical al versantului nordic al muntelui Bucsoiu. Prin atingerea varfului Bucsoiu (2492 m), urmat apoi de Vf. Omu 2507 m. Prin peisajul cu vedere spectaculara asupra vaii Malaiesti, Culmii Tiganesti, Creasta Balaurului si Coltii Morarului. Prin pajistile cu iarba verde pictata in toate culorile florilor care miroseau atat de delicat. Prin intalnirea - la ea acasa, doar – cu o caprita neagra.
Pentru unii dintre noi, care l-am facut pentru prima data in viata, a fost poate unul din cele mai frumoase trasee din Bucegi. O incantare pentru ochi si inima.
Pentru toti continua sa fie parte din antrenamentul pentru reusita in muntii inalti – in mai putin de 2 saptamani plecam in Ararat (5137 m), cel mai inalt varf din Turcia si al doilea cel mai inalt vulcan din Asia, dupa Damavand (5671 m), din Iran.
Si tu poti sa fii intr-o zi acolo! Urmareste ascensiunile din Circuitul 7 Munti in Gradina Capatilor si alege-l pe acela care sa te bucure .
Traieste la Altitudine!
Inscrie-te in comunitate