Abonare la newsletter

Ne-am bucurat de Crai, de peisaje, de efort si reusita

Din 08 Septembrie 2018

O zi cu vreme amenintatoare, in prognoza, s-a dovedit o zi perfecta pentru a ne bucura, fiecare dupa puterile lui, de Piatra Craiului.

A fost Piscu Baciului din Pestera, pe La Table (acum “La Scanduri”, daca am inlocuit marcajele care, coincidenta, dadusera chiar denumirea locului) si Refugiul Grind. Poze de varf cu steagul #Circuitul_7_Munti_din_Gradina_Carpatilor , bucuria reusitei, a efortului, si decizia unora dintre noi de a continua cu Creasta Sudica. Asta si pentru a intalni colegii care au urcat in creasta pe la Saua Funduri si, in lipsa steagului, ar fi facut poze de varf anoste, na!

Dar lucrurile s-au aranjat, pozele au iesit marfa, ne-am coordonat perfect, ajungand, cu totii, la Casa Folea, pe lumina si neudati de ploaia care, pe seara, a venit, totusi. E adevarat ca, o mare parte din trasee, am avut semnal si am stiut unii de altii. Probabil ca nu mai ecraneaza indicatoarele alea demodate, din table, si semnalul este directionat, acum, de cele noi, europene!

Seara, ne-am strans la povesti, oameni ce ne cunosteam de ani buni ca participant la Circuit, colegi din #Altitude_Expeditions_Team, cu colegii aflati la prima lor ascensiune in www.7munti.ro , oameni care avem aceeas pasiune, care intelegem muntele in acelas fel. Ne-am hidratat corespunzator, comform planului (de nutritive si de antrenament, evident!), am povestit, am facut planuri.
Ne vedem pe 21 - 23 Septembrie 2018, pentru Bucegi - Omu 2504m; VARA
Detalii si inscriere la http://www.7munti.ro/ascensiuni#ascensiunea_14  
Inscrie-te in comunitate