Abonare la newsletter

Gala premiilor de iarna, editia 2014 - 28 mai

Din 30 Mai 2014
Miercuri 28 mai 2014,de la ora 19.30, in Studioul Horia Bernea la Muzeului National al Taranului Roman, a avut loc Gala Premiilor de Iarna, editia 2014 a Circuitului “7 Munti din Gradina Carpatilor”.
Gala Premiilor de iarna este evenimentul care marcheaza inchiderea sezonullui hivernal si deschiderea celui estival in Carpatii Romaniei.
Cu aceasta ocazie au fost premiate performantele din Circuitul “7 Munti din Gradina Carpatilor”  in cadrul unor manifestari de larg interes pentru toti cei preocupati de natura, mediu, activitati si sporturi montane.
Gala Circuitului“7 Munti din Gradina Carpatilor”.  este un eveniment de dimensiune nationala si reflecta interesul generat de primul proiect de succes care reuseste dezvoltarea turismului, a sporturilor si activitatilor montane in Carpatii Romaniei.
Decernarea Premiilor de Iarna din Circuitul “7 Munti din Gradina Carpatilor”
Conform clasamentului rezultat in urma ascensiunilor din sezonul de viarna 2914 au fost premiati:
·         DOR GETA POPESCU - A parcurs Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor in sezonul de iarna 2014, Dor Geta Popescu si George Moga sunt primii care au parcurs, in sezoane consecutive, Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor atat vara cat si iarna.
·         GEORGE MOGA - A parcurs Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor in sezonul de iarna 2014. Se slaseaza pe locul 2 in clasamentul general. Se slaseaza pe locul 2 in clasamentul punctelor acumulate in sezonul de iarna, George Moga si Dor Geta Popescu sunt primii care au parcurs, in sezoane consecutive, Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor atat vara cat si iarna.
·         MIHAI TINTA - A parcurs Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor in sezonul de iarna 2014. Se slaseaza pe locul 1 in clasamentul general. Se slaseaza pe locul 1 in clasamentul punctelor acumulate in sezonul de iarna.
·         AMELIA MURSEZ - A parcurs Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor in sezonul de iarna 2014
Premiile au fost inmanate de Justin Ionescc - alpinist, 30 aprilie 2014 vârful Shisha Pangma 8.027 m, in echipa cu Horia Colibasanu.
A prezentat Florin Sasca – Outdor Expert
Gala Premiilor de Iarna, editia 2014 a  avut loc datorita partenerilor si sponsorilor Circuitului “7 Munti din Gradina Carpatilor”:

Himalaya Brasov,  S-KARP,, Magazinul Himalaya ,    Transilvania Broker       Photosetup,   AGROZONEX,  ANDER

 
Inscrie-te in comunitate