Abonare la newsletter

7 Munti din Gradina Carpatilor la Rasnov Junior Climbing Trophy editi a IV-a, 19/20 iulie 2014

Din 19 Iulie 2014
Comunitatea 7 Munti  a fost in Cheile Rasnoavei, la singura competitive din tara de escalada la stanca, dedicate copiilor,
A fost ca sponsor, alaturi de partenerul nostrum pentru sezonul de vara 2014, Himalaya Brasov, si de partenerul traditional al Galelor Circuitului 7 Munti, Jump Adventure. Asta pentru ca vrem sa mentinem escalada in zona traseelor pe stanca, sa promovam escalada pe structure artificial si in sala ca mijloc de antrenament si competitie nu ca scop in sine si performanta.
Vremea ploioasa n-a fost un impediment major, avand trasee pregatite pentru aceasta situatie in zona protejata de Surplombele de Aur. Am fost, totusi, obligati sa renuntam la proba de virteza. Proba de dificultate s-a desfasurat pe trasee de la 6+ la 8-, si a stabilitt, prin cumul de puncte,  urmatorul podium pe categorii de varsta, pentru fete  si baieti:
Fete  10 – 11 ani:  Locul 1 Dor Geta Popescu   280p.
                              Locul 2 Andra Manolache   150p.
Baieti 10 – 11 ani: Locul 1 Bucur Andrei            210p
Fete  7 – 9 ani:      Locul 1 Andreea Savu          270p.
                              Locul 2 Alexandra Musi        180p.
Baieti 7 – 9 ani:    Locul 1 Savu Lucian              240p.
                             Locul  2 Tudor Boscea          230p.
                             Locul 3 Tiberiu Tintea            200p.
Consecventa cu modul de a intelege muntele si performanta, Comunitatea 7 Munti a fost prezta si prin Geta, clasata si echipata corespunzator!

Duminica ne-am bucurat de munte, am cataract, cu micii cataratori, parintii si sustinatorii lor.
Din nou Comunitatea 7 Munti a fost acolo: George cu fiul sau Stefan, Andra, Geta si Noni care ne ofera si filmul acestei zile in Cheile Rasnoavei.

Am fost impreuna cu oameni care inteleg muntele in acelasi mod cu noi, care incearca sa-si educe si creasca copii raportandu-se mai degraba la munte si mai apoi, selective si detasat, la societate. In acest fel, sigur, si ei vor fi, mai devreme sau mai tarziu, in Comunitatea 7 Munti: Lucian si Luminita cu Lucica si Andreea, Vali (autorul fofografiilor de la concurs) si Aura cu Tibi, Gabi si Maria cu David.
Inscrie-te in comunitate