Abonare la newsletter

101 Puncte – Jubileu in Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor

Din 21 Decembrie 2014
Duminica 21 decembrie, dupa un stagiu de pregatire in zona Bucsoiu – Valea Malaiesti – Padina Crucii, Dor Geta Popescu a depasit, pentru prima data in ClasamentulCircuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor, pragul celor 100 de puncte.

Acest punctaj a fost realizat in urma celor 25 de ascensiuni de vara si 15 de iarna in Carpatii Romaniei.

Dor Geta Popescu, in varsta de 11 ani, este membra a Clubului Sportiv Montan Altitudine si detine recorduri de varsta pe urmatoarele varfuri: Ararat 5137m– ascensiune din august 2013 la varsta de 10 ani, Sabalan 4811m si Damavand5671m din septembrie 2014 la varsta de 11 ani.
Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor consta in atingerea celor mai inalte varfuri din masivele Bucegi, Piatra Craiului, Fagaras, Retezat, Metaliferi, Rodna si Ceahlau, in ascensiuni de vara cat si de iarna. Pe langa modul cel mai bun de a cunoaste Romania, a-ti descoperi si satisface pasiunea pentru munte si sporturi montane, Circuitul 7 Munti din Gradina Carpatilor s-a dovedit, o data in plus, modul ideal de antrenament pentru expeditiile in munti inalti.

Crina Coco Popescu a initiat si promoveaza Circuitul „7 Munti din Gradina Carpatilor”,acesta fiindlocul antrenamentelor, testelor si deciziilor pentru expeditiile incununate cu omologarea de catre World Records Academy in Cartea Recordurilor ca prima alpinista din lume pe Mt. Sidley, cel mai inalt vulcan din Antarctica si prima alpinista din lume care a incheiat Circuitul 7 Volcanoes al ceor mai inalti vulcani de pe fiecare continent, Maestru al Sportului in alpinism si escalada.
Inscrie-te in comunitate